www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Ook dit jaar heeft stand-up comedian Cindy Pieterse een radiocolumn bij de NOS tijdens de Tour de France.
8 juli 2008
14 juli 2008

In het radioprogramma Nachtvluchten in het eerste uur een aflevering van Tierelantijnen uit het jaar 1959, een amusementsprogramma van de KRO met medewerking van het KRO-dansorkest en conferenciers als Herbert Joeks, René van Vooren en Jan Blaaser. In de rubriek Problemen verdwijnen waar Kopstukken verschijnen zijn de panelleden Godfried Bomans, Cees de Lange, Sophie Stein, Kees Schilperoort en voorzitter Leo Nelissen te horen; zij lossen op ludieke wijze diverse actuele problemen op.
In het tweede uur van Nachtvluchten een aflevering van De Beste Radio van Nederland. Daarin ontvingGhilaine Plag cabaretier, publicist en programmamaker Jaques Klöters die op 16 juli zijn 62ste verjaardag viert.
12 juli 2008

Andre Manuel was te gast in het radioprogramma Cantina.
28 mei 2008 uur 1
28 mei 2008 uur 2

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.