www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Het Schone Schijneken Huis

Nog niet te zien via Uitzendinggemist.nl of enorm verknipt via humortv, maar nu volledig online: Het Schone Schijneken Huis,het eenmalige, satirische actieprogramma dat aandacht vraagt voor de schendingen van de mensenrechten in China.
Het Schone Schijneken Huis


Erik van Muiswinkel en Ellen Pieters als Henk van Zon en Lulu Andere Wang

Bekende cabaretiers en acteurs, onder wie Erik van Muiswinkel, Ellen Pieters, Paul Groot, Jack Wouterse, Dolf Jansen, Sanne Wallis de Vries, Diederik van Vleuten, Owen Schumacher en Joep van Deudekom, maken hun opwachting. De teksten zijn geschreven door Jeroen van Merwijk en Erik van Muiswinkel.
foto: Leendert Jansen

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.