www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe serie Koefnoen

Vanaf 13 september zendt de AVRO acht nieuwe afleveringen van Koefnoen uit. Op geheel eigen wijze zullen Paul Groot en Owen Schumacher weer hun satirische commentaar leveren op de actualiteit, de nieuwe trends en de waan van de dag.

Er wordt voortgebouwd op de vorig seizoen ontwikkelde nieuwsrubriek Niwz! en er zal nog meer aandacht zijn voor muziekclips en animaties. Ook zullen hun imitaties en parodieën ook in deze serie niet ontbreken, maar er zal meerruimte komen voor de eigen types. De makers zullen in deze serie weer worden bijgestaan door onder andere Jeremy Baker, Frank Houtappels, Marjan Luif, Plien en Bianca en Sanne Wallis de Vries.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.