nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bijwonen tv-opnames QI

Zoals we op 31 juli al meldden is de VARA bezig met de ontwikkeling van de Nederlandse versie van de succesvolle BBC-quiz ‘QI’. Je kunt nu ook de opnames van de pilot bijwonen.

QI is een programma dat niet gaat over zinloze informatie of het opdreunen van trivia, maar waarin een panel van cabaretiers zoekt naar onontdekte verbanden, bizarre gedachten en verborgen patronen. Een humoristische panel quiz waarbij nu eens niet het goede antwoord punten oplevert, maar juist de vreemdste gedachtekronkel voor de winst gaat.

Voor een proefopname onder leiding van Arthur Japin, ondersteund door de bekende cabaretiers Thomas van Luyn, Diederik van Vleuten, Ronald Goedemondt en Sara Kroos zijn we op zoek naar enthousiast publiek. In het gezellige historische Pakhuis de Zwijger vlakbij het Amsterdamse Centraal Station word je getrakteerd op een middag bijzondere en grappige verhalen, verrassende weetjes en spitsvondige invallen.

De opname zal plaatsvinden op woensdag 20 augustus in Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade 181B in Amsterdam (vlakbij het CS). Je wordt om 15:30 uur verwacht en rond 18.00 uur is de opname afgelopen. Toegang is gratis inclusief consumptie. Minimumleeftijd 16 jaar.

Wil jij erbij zijn? Bel dan tel 0900-0123 (10 cpm) of ga naar:
www.bijwonen.vara.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon