www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onze man in the USA

Deze zomer reist stand-up comedian Kees van Amstel door Amerika en kijkt wat er zoal te beleven valt op comedygebied in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en New York. Voor Zwartekat.nl schrijft hij in vier delen over zijn bevindingen en andere beslommeringen.

‘Vorig jaar in Edinburgh en daarbuiten kreeg ik steeds maar te horen dat het niveau van stand-up comedy in de Verenigde Staten veel hoger lag dan in Engeland of andere landen. Dat wilde ik nu wel eens met eigen ogen aanschouwen en ik had toch vakantie. Dus reis ik op z’n Floortje Dessings langs San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en New York en ik hou wat bij over de comedyscene aldaar. En je moet maar denken, het is toch komkommertijd tot de Uitmarkt!’
lees verder
overzicht ‘Onze man in the USA

Categorie: Column | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.