www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onze man in the USA (2)

Deze zomer reist stand-up comedian Kees van Amstel door Amerika en kijkt wat er zoal te beleven valt op comedygebied in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en New York. Voor Zwartekat.nl schrijft hij in vier delen over zijn bevindingen en andere beslommeringen.

Vandaag deel 2: Los Angeles:
‘Via de beroemde Highway 1 rij ik van San Francisco naar Los Angeles. Nog nooit van Highway 1 gehoord? Elke commercial waarin een glimmende sedan langs een mooie bochtige kustweg zoeft, is meestal gefilmd op deze weg. Inderdaad, prachtige klifkust, maar later lees ik in de reisgids dat dit zo’n beetje de slechtste tijd van het jaar is om hier te rijden. Mist, dus weinig uitzicht. Je ruikt hier en daar de brandlucht van de bosbranden aan de andere kant van de berg.’
lees verder
overzicht ‘Onze man in the USA

Categorie: Column | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.