www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onze man in the USA (3)

Deze zomer reist stand-up comedian Kees van Amstel door Amerika en kijkt wat er zoal te beleven valt op comedygebied in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en New York. Voor Zwartekat.nl schrijft hij in vier delen over zijn bevindingen en andere beslommeringen.

Vandaag deel 3: Las Vegas:
‘Net als de familie Gullit verlaat ik Los Angeles zo snel mogelijk, maar ik merk dat ik nogal krap in mijn ondergoed zit (figuurlijk mensen, kom op nou). In East LA verlaat ik de highway voor een enorme shoppingmall. East LA en South Central zijn beiden ‘Gangland’ maar overdag schijnen de wijken en zeker de malls volgens Lonely Planet veilig te zijn. Terwijl ik in een enorme winkel tussen 15 meter boxershorts sta te twijfelen, word ik ineens omsingeld door een stuk of acht grote, zwaar betatoeëerde Latino’s (of Hispanics?).’
lees verder
overzicht ‘Onze man in the USA

Categorie: Column | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.