www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Andre van Duin terug bij publieke omroep

André van Duin keert dit jaar terug bij de TROS. De komiek tekent een driejarig contract en gaat een aantal nieuwe programma’s maken, waaronder de Dik Voormekaar Show. In december is rond de kerstdagen een grote nieuwe televisieshow met Van Duin te zien.

De omroep rept over een terugkeer na twintig jaar, maar heeft een selectief geheugen. Tussen 2000 en 2003 maakte van Duin met Ferry de Groot ook al nieuwe uitzendingen van zijn bekende radioprogramma op 3FM. Daar verdween het vervolgensweer nadat het niet meer binnen de zender zou passen.

In februari 2009 brengt Van Duin de Dik Voormekaar Show naar Nederland 1. Daar is het programma op vrijdagavond te zien. Ook Animal Crackers keert terug, als onderdeel van het programma.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.