www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

KRO’s Nacht van het goede leven verzorgt iedere nacht van zondag op maandag vijf uur lang live nachtradio. In de editie van 25 augustus is cabaretière en gitariste Dorine Wiersma te gast. Zij zingt en speelt liedjes uit haar programma ‘Rustig blijven’ en vertelt over haar collectie van opmerkelijke zelfgebouwde muziekinstrumenten.

Ook aandacht voor ‘De nacht van de troubadours’ zoals die plaatsvond op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 1991, een vooruitblik op concerten, het muzikale onderdeel Dubbel Pret, oude en nieuwe muziek, luisterlied en cabaret. Radio 1, 01.00-06.00 uur.
nachtvanhetgoedeleven.kro.nl

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.