www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jasperina de Jong nog eenmaal op het podium

Jasperina de Jong is met Ellen Vogel in de eerste week van september nog eenmaal op het podium te zien. Tijdens de aftrap van het jubileum van de 125 jaar oude Groningse Stadsschouwburg praten zij een avond lang over hun werk en hun carrière.Ook treden jonge talenten op die zij zien als hun potentiële opvolgers. In het geval van De Jong is dat Kim-Lian van der Meij(..); Ellen Vogel heeft actrice Halina Reijn uitverkoren voor de bijzondere avond.

Jasperina de Jong (70) sloot haar carrière in 2002 af met de voorstelling over Marlene Dietrich.
tip: Peter

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.