www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onze man in the USA (4)

Deze zomer reist stand-up comedian Kees van Amstel door Amerika en kijkt wat er zoal te beleven valt op comedygebied in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en New York. Voor Zwartekat.nl schrijft hij in vier delen over zijn bevindingen en andere beslommeringen.

Vandaag het vierde en laatste deel: New York:
‘Had ik me voor het inchecken van de binnenlandse vlucht naar New York toch nog even moeten scheren? Iets over het security circus op Amerikaanse luchthavens. Het is niet alleen het vastleggen van je vingerafdrukken en je gezicht in een databank (en uiteraard je schoenen uit voor het poortje en geen flesje water in je handbagage)… je wordt soms ook lukraak uit de rij gehaald voor extra controles, zeker als buitenlander. Ik word dringend gesommeerd in een grijze plastic kast te gaan staan, waarna er allerlei luchtjes op mij worden geblazen. Het schijnt een ‘sniffer’ te zijn, een uiterst gevoelig apparaat dat ruikt of je met explosieven in aanraking bent geweest. Ik besluit tot een eenmansprotest… ‘
lees verder
overzicht ‘Onze man in the USA

Categorie: Column | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.