www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Concours om de Wim Sonneveldprijs

De inschrijving voor het Concours om de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival is geopend.Aanmelden kan tot 27 oktober 2008.

Met het concours signaleert en stimuleert het Amsterdams Kleinkunst Festival nieuw kleinkunsttalent. De kandidaten die met succes door de drie voorrondes komen, hebben voor ze in de halve finale staan, een landelijke tournee langs de kleinere theaters in Nederland. Bijgestaan door een coach werken de kandidaten tijdens de tournee aan hun programma.

Winnaars en finalisten van voorgaande jaren zijn o.a.: Thomas Acda, Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, De Vliegende Panters, Rooyackers, Kamps en Kamps, Droog Brood, Dames voor na Vieren, Wouter Deprez en Geen Familie.
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.