nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Kabaret Ivo de Wijs

Het radioprogramma Nachtvluchten herhaalde ter gelegenheid van de 95e verjaardag van Conny Stuart in het tweede uur een aflevering van ‘Zo is het gekomen’. In 1965 was zij in dit programma van de AVRO te gast. De actrice en cabaretiere vertelt over haar carriere en haar liefde voor het Franse chanson.

In het eerste uur van dezelfde uitzending wordt ook een aflevering van ‘Intiem theater’ herhaald. Op 9 september 1892 zag cabaretiere en actrice Sophie Stein het levenslicht. Landelijke bekendheid verwierf zij met de rol van moeder in De Familie Doorsnee.
6 september 2008

Tot slot opnieuw een duik in het weblog dat de Wereldomroep bijhoudt van de digitalisering van haar historisch audio archief.Ditmaal met ruwe opnames van het programma ‘Formule 2’ van Kabaret Ivo de Wijs.
band 1 (start na 2 minuten)
band 2
band 3
band 4
Historical audio archive

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.