nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vierde serie Mike en Thomas Show

Er komt een vierde serie van de Mike en Thomas Show. Eerder dit jaar vond de netmanager van Nederland 3 dat ze een nieuwe proefaflevering zouden maken. Een situatie vergelijkbaar met het solliciteren naar je eigen baan.

Maar in De Telegraaf beklaagt Jacques d’Ancona dat de uitnodiging om te gast te zijn in het programma werd ingetrokken.Volgens d’Ancona zou dat zijn om ’twee keer een iets mindere recensie’. In een reactie op de VARA-site wordt dat ontkend.

‘1. Wij hebben zelf de longlist van kandidaten aangelegd, dus van rancune tegen Jacques is geen sprake, anders zou hij nooit gepolst zijn. 2. Jacques jokt als hij zegt dat hij al een contract heeft getekend. Dat is feitelijk onjuist, dus ook onze redactie treft geen blaam.’

Enniewee. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien op 2 januari!
Reactie Mike en Thomas op een boze Jacques d’ Ancona

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.