nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretmarathon Stadsschouwburg Groningen

Voor degenen die de cabaretmarathon van afgelopen zaterdag in Hendrik-Ido-Ambacht hebben gemist. Je kunt kunt in de herkansing met de cabarETMAAL in de Stadsschouwburg van Groningen, op 1 november aanstaande. In 24 uur treden maar liefst 50 cabaretiers op. Bert Visscher en Arno van der Heyden presenteren het evenment dat wordt georganiseerd naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van de schouwburg.

Dit is de line-up in alfabetische volgorde: Adje, Alkemade & Bloemen, André Manuel, Arie Koomen, Bas Marée & Johan Hoogeboom, Beatrice van der Poel, Begijn Le Bleu, Brigitte Kaandorp, Carolien Borgers, Dames voor na vieren, Daniël Samkalden, De Hyena’s, Dolf Jansen, Enge Buren, Eric Koller, Ernesto & Marcellino & Wilfried Finkers, Ernst van der Pasch, Hassan’s Angels, Jaap Mulder, Jan Jaap van der Wal, Jeroen van Merwijk, Johan Goossens, Jörgen Raymann, Katinka Polderman, Klaas van der Eerden, Lebbis, Leon van der Zanden, Luider en Van Donselaar, Marjolein Meijers, Micha Wertheim, Murth Mossel, Mylou Frencken, Najib Amhali, Niet Schieten, Onno Innemee, Op sterk water, Paul Haenen, Pieter Derks, Reijn en Goed, Richard Groenendijk, Ronald Smink, Rooyackers, Kamps & Kamps, Roué Verveer, Samba Schutte, Sjaak Bral, Thijs Maas, Vincent Bijlo, Vrouw Holland en de winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008.

CabarETMAAL wordt gepresenteerd i.s.m. het Groninger Studenten Cabaret Festival. Kaarten kosten € 75,00.
meer informatie
tip: Peggy

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.