www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Jason John Whitehead, Jim Jeffries

een humoristische filmblik over de grensVanaf nu is er elke maand Engelstalige comedy in Toomler. Gastcomedians uit Australië, Engeland, Amerika, Canada en Ierland, zullen voor één optreden te zien zijn in het Amsterdamse Toomler, thuishonk van de Comedytrain.

Op zondag 12 oktober is de eerste ‘Comedytrain International presents’ met Jason John Whitehead en Jim Jeffries. Beide heren wonen al jaren in Engeland. Jason John Whitehead won in 2000 de BBC Comedy Award en brak verkooprecords op het Camden Fringe Festival. Jim Jeffries staat op het punt van doorbreken in Amerika.
bekijk de video’s
Meer over Jason John Whitehead
Meer over Jim Jeffries
www.toomler.nl

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.