nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fuad Hassen wint 6e Comedy Award

Gisteravond is in de Arenbergschouwburg van Antwerpen de juryprijs van de 6e Comedy Award uitgereikt aan Fuad Hassen. ‘Fuad heeft bravoure en is een goede verteller. In de finale speelde hij een knappe set met nieuw materiaal. Chappeau!’, aldus de jury. Ook de publieksprijs ging naar Fuad Hassen.

De andere finalisten waren Arbi El Ayachi (B), Matanja Pinto (NL) en Seppe Toremans (B). Vanaf 15 november zijn alle finalisten te zien met hun tour langs de Nederlandse en Belgische theaters.

Dit jaar is de Comedy Award voor de zesde maal uitgereikt aan nieuw stand-up comedytalent. Voorheen vond het festival plaats in Arnhem onder de naam Culture Comedy Award. Vanaf dit jaar is het festival een samenwerking aangegaan met de Arenbergschouwburg Antwerpen en het Parktheater Eindhoven. De finales vinden wisselend in deze steden plaats om het Vlaams-Nederlandse karakter van het festival te benadrukken.
speellijst finalistentour
www.myspace.com/comedyaward
foto: Stichting Culture Comedy Award

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.