nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond allereerst stil bij het overlijden van Wannes van der Velde. De Vlaamse zanger overleed afgelopen maandag op 71-jarige leeftijd aan een slopende ziekte. Vervolgens staat de uitzending in het teken van vrouwen in de kleinkunst. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Jurylid Hijlco Span over de uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen
– Cabaretiere Ellen Dikker over haar programma ‘Toendra’
– Cabaretier/muzikant André Manuel over zijn voorstelling ‘Voor God noch vaderland’
– Kleinkunstenares Hannelore Bedert over haar cd en première
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een verslag van de uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen. In het tweede uur het mooiste uit het Volgspot-archief. Deze week met opnames van Kees Torn (Dood en Verderf 2007), Kommil Foo (Spaak 2005) en Freek de Jonge & Stips (Gemeen Goed 1997).
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.