www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Ball in Amsterdam

Op maandagavond 8 december zal in de Amsterdamse Melkweg het Comedy Ball 2008 plaatsvinden. Het Comedy Ball biedt een overzicht van gevestigde namen (The MAX), eigenzinnige programma’s (Theaterzaal) én het nieuwste talent (Oude Zaal).

Het nieuwe talent bestaat uit de winnaars van de belangrijkste Cabaret en Comedy Festivals van 2008: Kurk (GSCF), Fuad Hassen (MySpace Comedy Award), Jorrit Rogaar (Cameretten), Roemer van der Steeg (AKF) en als uitsmijter vanuit Gent Ter Bescherming van de Jeugd (Leids Cabaret Festival).

De programmering van The MAX en de Theaterzaal is zo goed als rond. De avond wordt geopend door Roue Verveer, gevolgd door Samba Schutte, Rooyackers Kamps en Kamps en de Ashton Brothers. Er is ook een speciaal -eenmalig- optreden van de heren van Jiskefet, Kees Prins, Michiel Romeyn en Herman Koch.

In de Theaterzaal zijn impressies te zien van de nieuwe voorstelling van Nathalie Baartman, Speelman & Speelman, Pieter Derks en Jim Speelmans.

Deze speciale avond is een initiatief van de Stichting Cabaret & Comedy. De stichting organiseert dit jaar voor het eerst de Comedy Week en aansluitend het Comedy Ball in de Amsterdamse Melkweg.
www.comedyweek.nl

Tickets voor het Comedy Ball zijn verkrijgbaar via de Melkweg en alle bekende voorverkoop adressen.
www.melkweg.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.