www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Draadstaal

Draadstaal, het absurdistische sketchprogramma van de VPRO, verandert eenmalig in Praatstaal. Tijdens de speciale uitzending bespreken alle personages uit het populaire tv-programma de invloed van het grote nieuws van 2008 op de gewone man.

In de oudejaarstalkshow schuiven onder anderen Fred en Ria, Bert en Teun en Sayid N’gish aan tafel bij topinterviewer Freek van der Tol. Ook treden Dolsma en Van Wanten op, is er een live verbinding met dj Otto op de K2 en een vuurwerkinstructie van Victor en Theo van TV Televisie.

Praatstaal is op zondag 28 december te zien op Nederland 3, om 20.35 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.