nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Oudejaarsconference door 13-jarige

Roel Meijvis (13) uit Breda komt na een gewonnen cabaretwedstrijd in september met een oudejaarsconference. Hij neemt op zaterdag 27 december het jaar door in het jaaroverzicht van het NOS Jeugdjournaal.

Meijvis won in september bij een talentenjacht de BN/De Stem Cultuurprijs. Volgens jurylid en cabaretier Guido Weijers had hij de lach aan zijn kont hangen. De 13-jarige voerde zijn conference op voor een volle zaal in het Parktheater in Eindhoven. Het publiek reageerde enthousiast op zijn grappen over onder andere de Olympische zwemkleding, de kredietcrisis en de stemproblemen van Jan Smit.

Meijvis heeft de oudejaarsconference zelf geschreven op verzoek van het NOS Jeugdjournaal. Nederland 3, tussen 18.45 en 19.25 uur.
tip: Sytse

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.