nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Citroentje met suiker als hoorspel

De KRO heeft na van ’t Schaep met de 5 Pooten de smaak te pakken en borduurt op het succes voort met een hoorspelversie van Citroentje met suiker. Vanaf 23 maart elke doordeweekse middag als radiofeuilleton te horen op Radio 5.

Het feuilleton ontleent de titel, de locatie en de hoofdpersonen aan de beroemde televisieserie uit 1972/1973, maar de verhaallijnen en dialogen zijn speciaal voor de radio geschreven en spelen zich af in het heden. Elke aflevering duurt ongeveer zes minuten.

De serie, een spin off van ’t Schaep met de 5 Pooten, volgt de verwikkelingen in het Amsterdamse café ‘De Kip’ van kroegbaas Mees, zijn vrouw Toos, schoonvader Akkie en zwager Manie.

Rolverdeling vaste cast: Marjolein Algera als Toos Goedkoop, Rob van de Meeberg als Mees Goedkoop, Frits Lambrechts als Akkie Palfrenier, Reinder van der Naalt als Manie Palfrenier, Harry Slinger als Leo Bloempot, Bea Meulman als Tante Ali.
tip: Paul

Categorie: Divers |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.