www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rembo en Rembo blikken terug

In 1987 maakten Maxim Hartman en Theo Wesselo hun televisiedebuut maakten bij Villa Achterwerk als Rembo en Rembo. Iedere zondagochtend vermaakten deze twee kale mannen in blauw pak de Nederlandse jeugd met hun ‘bovenmaatse humor van de één na bovenste plank’. In 1995 stopte de show en gingen de twee hun eigen weg.

Op 12 februari blikt het voormalige duo nog eenmaal terug met het ‘Laatste Rembo & Rembo interview’ tijdens de Heldenavond van de Willem de Kooning Academie Rotterdam in theater Lantaren/Venster te Rotterdam. Speciaal voor de gelegenheid is er de primeur van ‘De Draaiorgel Sketch’ die voorheen nog nergens te zien was, simpelweg omdat het ruwe beeldmateriaal sinds 1995 ongemonteerd op de plank heeft gelegen.

Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hausmagger, de band van Wesselo. Kaarten zijn 5 euro voor gluurburen en gratis voor studenten (op vertoon van HR collegekaart). Voor meer informatie:
www.lantaren-venster.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.