nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rooyackers verlaat Kamps en Kamps

Na 5 avondvullende cabaretprogramma’s komt er een einde aan het trio Rooyackers, Kamps & Kamps. Bor Rooyackers verlaat de groep om zich toe te leggen op schrijven en regisseren. De tweeling Tim en Wart Kamps gaan samen verder onder de naam Kamps & Kamps.

De titel van het nieuwe programma van de gebroeders Kamps is nog niet bekend, maar naar eigen zeggen wordt het absurdisme in het kwadraat. De begeleiding is in handen van Martin van Waardenberg. De tournee start vanaf oktober 2009.

Het trio won in 1998 de jury en-publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hun eerste 4 programma’s werden door de VARA uitgezonden. De uitzending van de vijfde show volgt binnenkort, maar de precieze datum is nog niet bekend.
www.cabaretsex.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.