nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fijnproeven in Toomler

Zondag 7 februari aanstaande zal De Proeverij weer plaatsvinden in Toomler te Amsterdam. Deze serie voorstellingen biedt bekende Nederlandstalige zangers/liedschrijvers de gelegenheid om ovenvers materiaal aan hun publiek te presenteren. De organisatie is in handen van liedschrijver Axel Lukkien.

In de editie van zondag 7 februari zijn te gast o.a. Renee van Bavel, Daniël Samkalden en Peter Beeker. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een topband, onder leiding van Bas Mulder.

De bedoeling van De Proeverij is dat bekende liedjesmakers een podium krijgen om te freewheelen, los van hun gebruikelijke programma (zoals comedians dat reeds in Toomler konden). Daarnaast zullen ook minder bekende artiesten zich presenteren aan nieuw publiek.

Aanvang 16.00 uur, deur open 15.00 uur. Kaarten zijn €15,-
Voor meer informatie:
www.toomler.nl
www.axellukkien.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.