nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finales Griffioen/Zuidplein festival

Tijdens de auditieronde van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2008 zijn 10 halve finalisten geselecteerd. Vanavond 18 en morgen 19 februari strijden zij in Theater Zuidplein om een finaleplaats.

De deelnemers zijn:
-Ludolf du Pon
-Bram Komen
-Huibert Wilschut
-Thijs Durieux
-Lotte Vermeulen
-Frank Brasser
-Frank Boer
-Johan Stevens
-Arjen van Wifferen
-Raymon Hofkens

In de halve finales treden er per avond vijf kandidaten op. Op 18 februari is er een gastoptreden van Ronny Hofenboom, vorig jaar winnaar van de publieksprijs en op 19 februari is het gastoptreden van Merijn Scholten (Comedytrain). Na afloop van het gastoptreden van Scholten wordt bekend gemaakt welke deelnemers doorstoten naar de finale in Amstelveen op 20 maart.
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.