nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorstellingen Joods Historisch Museum

Vorige week is in het Joods Historisch Museum (JHM) de tentoonstelling Lach…en vergeet! Liedjes van joodse artiesten geopend. Deze is nog tot en met 21 juni te zien. De komende maanden zullen er in het kader van deze tentoonstelling een aantal voorstellingen plaatsvinden.

Johnny & Jones: Liedjes uit de theatervoorstelling ‘Meneer Dinges’. Tijdens het museumweekend zal de cast van de theatervoorstelling ‘Meneer Dinges’ van het Amsterdams Kleinkunst Festival nummers van het duo Johnny & Jones ten gehore brengen in het museumcafe van het Joods Historisch Museum. Te zien op 5 april, om 12.00 en 13.00 uur.
Gratis toegankelijk.

Cabert Kwatsch: Een voorstelling van het duo David Simon en Menno van der Reis met het programma: Blauw Steentje.
Te zien op zondag 14 juni om 14.30 uur.
Gratis met entreekaartje voor het JHM.

TIP TOP: Een kleine 15 jaar geleden ontwikkelde en regisseerde Ruut Weissman in samenwerking met het JHM de muziektheatervoorstelling TIP TOP. Ter gelegenheid van Lach.. en Vergeet! brengt hij de liedjes uit deze succesvolle productie weer tot leven met studenten van de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie.
Te zien op zondag 21 juni, 14.30 uur. Gratis toegankelijk.

Aanmelden bij de kassa. Reserveren voor deze voorstellingen is niet mogelijk. Voor meer informatie:
www.jhm.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.