nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van dieren. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Roeka’s keldergat’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch:
-Nynke Laverman over haar nieuwe cd en tournee ‘Nomade’
-Cor Bakker over zijn samenwerking met Brigitte Kaandorp en haar voorstelling ‘Op weg naar De Kuip!’
-Liedjesmaker Herman Pouderoyen over zijn cd ‘Niet in de winkel verkrijgbaar’
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een optreden van onder meer Ernst van der Pasch. In de try-outfase van ‘Laat niets van waarde achter’ laat Van der Pasch in Volgspot dan ook horen en dat het vooralsnog gaat over de neiging tot mislukken, de liefde en het verschil tussen hem en Jochem Meyer. En natuurlijk zijn er de liedjes, romantisch en geëngageerd.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon