nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ebbinge toch niet in toneelstuk

Acteur en cabaretier Diederik Ebbinge heeft zijn rol van Ralf in de voorstelling ‘Geslacht’ van gezelschap Het Toneel Speelt teruggegeven. ‘,Wat in de voorbereiding een interessante confrontatie leek van twee genres in het theater, bleek tijdens de repetities niet vruchtbaar’, aldus directeur Ronald Klamer.

Het besluit is in goed overleg genomen. Ebbinge is bekend van het cabaretgezelschap De Vliegende Panters, waarvan de leden zich momenteel op eigen projecten concentreren. Vorige maand won Ebbinge nog een prijs voor een door hem geregisseerde korte film.
tip: Rodehond

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon