nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Publiek gezocht voor Tussen de Oren

Momenteel is op NET 5 het derde seizoen van de humoristische NET 5-quiz Tussen de Oren te zien. Nieuw dit seizoen is dat Katja Schuurman en Jeroen van Koningsbrugge, naast presentatoren Rob Urgert en Joep van Deudekom, te zien zijn als vaste gasten. Elke week zijn er humoristische vragen en gesprekken over verbale en non-verbale communicatie. Via gesprekjes, filmpjes en experimenten worden gasten, publiek en de kijker geconfronteerd met hun eigen gedrag.

Wil jij een opname bijwonen van Tussen de Oren? Op vrijdag 24 april zijn er twee opnames in Hilversum waarbij er nog plaatsen beschikbaar zijn. Er is een opname in de middag dan ben je aanwezig van 16.00 – 18.45 uur en een opname in de avond dan ben je aanwezig van 19.45 – 22.30 uur.

Wil jij één of meer opnames bijwonen, geef je dan op via aanmeldingen@blazhoffski.nl, zodat ze je op de gastenlijst kunnen zetten. Noem daarbij je naam, het aantal personen, opnamedatum en of je naar de eerste, de tweede of naar beide opnames wilt komen. Ze mailen je vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging en de exacte tijd.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.