www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretprijs Theo Maassen gestolen

Theo Maassen heeft in het verleden diverse voetbalprijzen gestolen. En ditmaal is een prijs gestolen die Maassen zelf heeft gewonnen. Het betreft de spiegel die hij won bij de toekenning van de Poelifinario-cabaretprijs in 2007.

De paarse spiegel hing in de foyer van het Koningstheater. Directeur Frank Verhallen kan er niet om lachen. Hij vindt de grap ‘zeer misplaatst’. Verhallen: ‘Een grap na-apen getuigt van bijzonder weinig creativiteit. Bovendien is de spiegel erg kwetsbaar en ik zou het heel erg vervelend vinden als die beschadigt.’ Hij doet een dringend beroep op degene die de spiegel meenam om die terug te bezorgen. En wie meer weet van deze actie, vraagt hij contact op te nemen met het Koningstheater via tel 073-6809908.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.