nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nathalie Baartman bestolen

Nathalie Baartman is bestolen van de electrische voetzak die zij gebruikt in haar voorstelling Los. Na afloop van het optreden in Papendrecht blijkt een jongen uit het publiek de voetzak, ter waarde van veertig euro, te hebben meegenomen. Wat de gevolgen zijn voor de voorstelling die zij vanavond in het Posttheater in Arnhem speelt, is niet bekend.

Baartman waarschuwt dat de meegenomen voetzak al vanaf het begin van de tournee wordt gebruikt en onderhevig is aan verschillende voetschimmels. Het gebruik anders dan voor theaterdoeleinden wordt dan ook door haar afgeraden.

De cabaretiere wil de voetzak wel graag terug. Hiervoor kan contact worden opgenomen met het theater, tel 078-6158226 of reserveren@theaterdewillem.nl.
www.nathaliebaartman.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.