www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront

Ronald Snijders en Fedor van Eldijk – Binnenland 1 (incl CD)

Bij uitgeverij De Harmonie is een boek verschenen rondom Binnenland 1, het absurdistische VPRO hoorspel dat in seizoen 2007-2008 werd uitgezonden op Radio 1. ‘Hét radiomagazine met nieuwsfictie vanuit de binnenwereld’ zoals het zichzelf noemde, was een fictief actualiteitenprogramma.

De papiervriendelijkste teksten voor Binnenland 1, geschreven door Ronald Snijders en Fedor van Eldijk, zijn bijeengebracht in een boek, inclusief de CD ‘Het beste of Binnenland 1’ met hoogtepunten uit het radioprogramma.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.