nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Andy Kaufman leeft

Op 17 mei 2009 is het exact 25 jaar en 1 dag geleden dat de Amerikaanse komiek Andy Kaufman zogezegd zou zijn overleden. Onze benedenburen bewijzen die dag hun respect aan Kaufman tijdens een speciale avond in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Kaufman was bij het grote publiek vooral bekend als Latka Gravas uit de tv-serie Taxi. Zijn eigenzinnige humor maakte hem een inspiratiebron voor vele cabaretiers en comedians. Zijn gewoonte om zijn vrienden en het publiek continue op het verkeerde been te zetten ertoe leidde dat sommigen nog steeds twijfelen aan zijn vroegtijdige dood.

Met medewerking van Wim Helsen, Manou Kersting, Neveneffecten, Tony Clifton, Philippe Geubels, Gunter Lamoot, Maaike Neuville, Vitalski, Raf Coppens, Gili, Marjoretteketet, Tim Vanhamel en gastheer Iwein Segers aka Erwin Degers.
filmpje
www.arenbergschouwburg.be
tip: Rinus; via wittenond.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.