www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Programma Vondelpark Openluchttheater

Op zondag 7 juni begint het Vondelpark Openluchttheater het nieuwe seizoen met concerten van New Cool Collective, Renske Taminiau en Izaline Calister. Het seizoen wordt officieel geopend door Sanne Wallis de Vries.

Daarna gaat de programmering wekelijks door tot en met 23 augustus, met op vrijdag dans, op zaterdagmiddag jeugdvoorstellingen, op zaterdagavond cabaret en lichte muziek en op zondag een veelzijdig muzikaal programma.

Op de zaterdagavond zijn er optredens van o.a. Brokstukken, Roue Verveer, Thijs van Domburg, Maarten Ebbers, Alex Roeka, Yora Rienstra, Ernst van der Pasch, Jorrit Rogaar (winnaar Cameretten 2008), Leon van der Zanden, Martijn Koning, Andre Manuel, Emilio Guzman, Roy Aernouts, Rene van Meurs en Thomas Gast, Sanne Wallis de Vries, Daniel Arends, Roemer van der Steeg, Dames voor na vieren, Henry van Loon en Jan Jaap van der Wal.

Na een turbulent jaar waarin het lang onzeker was of het Vondelpark Openluchttheater zou kunnen voortbestaan, is er toch weer een zomer aangebroken met een boordevol programma. Artiesten en publiek lieten duidelijk horen dat het theater open moest blijven en de Gemeenteraad en Stadsdeel Oud-Zuid gaven garanties af voor de komende vier jaar.
Vondelpark Openluchttheater – programma 2009
www.openluchttheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.