www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Parade gaat van start

Morgen start theaterfestival de Parade in Rotterdam om vanuit daar via Den Haag naar Utrecht te reizen en te eindigen in Amsterdam. Hieronder hebben we enkele voorstellingen uitgelicht waaraan cabaretiers meewerken.

Thijs Maas is te zien in de muzikale komedie Go Vote. Raymonde de Kuyper en Jacqueline Blom runnen een stemlokaal. De tekst is van Nathan Vecht (voorheen van het cabaretduo Ruben en Nathan).

Howard Komproe is te zien in ‘Alles is eetbaar’ van Sevenarts & Zep, een komische voorstelling over de noden, grieven en gebruiken van de tropische medelanders.

Theo Nijland speelt op de Parade de eerste try-outs van zijn nieuwe voorstelling ‘Mijn leven als Theo Nijland’. In deze tweepersoonsmusical speelt hij samen met Juneoer Mers.

Arjen Lubach (Op Sterk Water, Bureau Renkema) en Tim Kamps (Rooyackers, Kamps & Kamps) vormen met z’n tweeën het Monica Da Silva Trio. In deze muzikale voorstelling proberen ze om te gaan met het vertrek van Monica.

Art-Jan de Vries, winnaar van de persoonlijkheidsprijs speelt de voorstelling ‘Marja’.

Pieter Bouwman en Marije Schuurman Hess spelen samen de voorstelling SMOKE FM. SMOKE FM is een mobiel radiostationnetje, dat doorlopend uitzendt: verstikkende en verkwikkende berichten ter lengte van één sigaret (ook voor niet-rokers).

George van Houts, Tom de Ket, Joke Tjalsma en Tina de Bruin spelen de voorstelling ‘Goed fout’, een door Tom de Ket geschreven, concentratiekamp-klucht. Hun doel daarmee is zo fout mogelijk te zijn in theaterhumor en het omgaan met oorlogsleed.

Koller is te zien met …!, energiek en absurdistisch theater met uitstapjes naar mime, cabaret, variété en slapstick.

Niet alle voorstellingen zijn gedurende de hele Parade te zien. Voor meer info:
www.deparade.nl
cabagenda: Parade Rotterdam
cabagenda: Parade Den Haag
cabagenda: Parade Utrecht
cabagenda: Parade Amsterdam

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.