nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Laughing Matters in Den Bosch

Op 4 en 5 september is het Laughing Matters-festival voor het eerst te zien in Den Bosch. Met ruim 30 acts op het gebied van stand-up, cabaret, varièté, improvisatie en visuele comedy.

Op het programma staan onder meer Guido Weijers, Daniël Arends, Schudden, Speelman & Speelman, Katinka Polderman, Ernst van der Pasch, Eric Koller, Op Sterk Water. Oud-Lama’s Ruben, Ruben en Tijl spelen een speciale spectaculaire voorstelling getiteld ‘Entry of the Gladiators’. De drie stand-up comedycollectieven van Nederland, Comedytrain, Comedy Explosion en Night of Comedy, zijn erbij. En er zijn buitenlandse comedians als Brit Alistair Barry en de Canadese comedians Craig Campbell en Jason John Whitehead.

Het festival speelt zich af in en rondom Theater aan de Parade en het Koningstheater. Iedere 20 minuten start er in één van de drie zalen een voorstelling. Kaarten a €29,50 zijn te koop via Theater aan de Parade, Koningstheater en:
www.laughingmatters.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.