www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Op donderdag 25 juni zijn André van Duin en Ferry de Groot – komiek en radiomaker te gast in het radioprogramma Kunststof. Radio 1, 19.00-20.00 uur.

In 1973 dook het typetje Dik Voormekaar op in de abominabele top 2000 op Radio Noordzee, maar na een paar afleveringen werd de show omgedoopt tot de Dik Voormekaar Show. Cabaretier André van Duin en radiomaker Ferry de Groot namen de spot met alles en iedereen, waardoor het programma later van de zender werd gehaald. Nu is het boek met cd Dik Voormekaar, het eerste jaar uit, waarop het programma te horen is, inclusief nooit eerder uitgezonden fragmenten.

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.