nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Muzikale Helden in Kleine Komedie

Van 29 september t/m 3 oktober presenteert De Kleine Komedie de muziekvoorstelling De Muzikale Helden. Inhoudelijk begeleid door popprofessor Leo Blokhuis zingen Paul de Munnik, Edsilia Rombley, Rick de Leeuw, Giovanca, Janne Schra (Room Eleven) en Ricky Koole de muziek van hun eigen muzikale helden. Ze brengen de nummers die zij zelf vroeger grijs draaiden, die hun muzieksmaak kleur gaven en waardoor ze wezenlijk gevormd zijn.

De Muzikale Helden is een initiatief van Paul de Munnik en De Kleine Komedie en wordt geregisseerd door Kees Prins. Het programma wordt muzikaal ondersteund door David Middelhof, Dave van Beek en Jac Bico, onder leiding van Jan Robijns.

Voor meer informatie:
De Muzikale Helden
foto: Corbino

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.