nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Myjer, Van der Wal, P.

Vanavond herhaalt de VARA de tv-registratie van Yeee-haa! van Jochem Myjer. Nederland 1, 20.25 uur.


Vervolgens een portret van Jan Jaap van der Wal op de bakermat van de comedy, Londen. Frank Evenblij vraagt hem naar de geheimen van stand-up comedy en hoe Jan Jaap geworden is wie hij is. ‘Evenblij met…Jan Jaap van der Wal’. Nederland 1, 21.45 uur.

Naar aanleiding van zijn negentigste verjaardag heeft NOVA een uitgebreid portret van Drs P. Al in de jaren vijftig schrijft Heinz Polzer liedjes en gedichten. Zijn doorbraak komt in de jaren zestig, na een optreden in het programma van Willem Duys. Duys verzint ook het pseudoniem Drs. P. Optreden doet hij niet meer, maar hij schrijft nog dagelijks. Nederland 2, 22.30 uur.

Bezoek trouwens ook eens deze Drs. P-fansite voor meer aandacht voor de verjaardag van de Drs.
Surf mee naar Drs. P
foto: VARA; tip: Koen

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.