nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Amsterdams Kleinkunst Festival

De inschrijving van het Concours om de Wim Sonneveldprijs is geopend. De eerste selectieronde vindt plaats van 3 t/m 7 november in theater Bellevue te Amsterdam.

Het Concours, dat al voor de 23e keer door het Amsterdams Kleinkunst Festival wordt georganiseerd, biedt deelnemers een uitgebreide try-out toernee als opmaat naar het festival. Onder de eerdere winnaars zijn o.a.: Mike Boddé en Thomas van Luyn, Maarten van Roozendaal, De Vliegende Panters, Klaas van der Eerden en Wouter Deprez.

Tijdens deze tournee werken de talenten aan hun voorstelling, bijgestaan door professionele coaches. Met de opgedane ervaring staan ze op 6 en 7 april in de halve finale in de Kleine Komedie te Amsterdam.
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.