nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van ‘uit en over België’. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Roeka’s keldergat’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Louis van Dijk over zijn samenwerking met theaterdiva Jenny Arean
– Karin Bloemen waagt zich aan moeilijke keuzes in ‘Bauer of Brel’
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Daarna in Volgspot een uitgebreid verslag van de uitreiking van de belangrijkste cabaretprijzen, zondagmiddag 20 september in De Kleine Komedie in Amsterdam. Met overwinningspeeches, interviews met de winnaars en veel muziek uit de kleinkunsttempel van onder andere Dorine Wiersma, winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs 2008.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.