nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Musical Dorus afgelast

De musical Dorus, over entertainer Tom Manders, gaat niet door. Dat hebben de producenten V&V Entertainment en het Amsterdams Klein-kunst Festival bekendgemaakt.

De beoogde hoofdrolspelers Karel de Rooij en Peter de Jong (Mini & Maxi) hebben zich teruggetrokken, volgens de producenten omdat ze onvoldoende mogelijkheden zien om hun talent tot uitdrukking te laten komen.

Albert Verlinde namens de producenten: ‘Wij zijn, evenals de erven van Tom Manders, blij met het script, maar bij Karel en Peter rees er twijfel. Daarop hebben we in gezamenlijk overleg besloten om af te zien van de samenwerking. Dit zeer tot onze spijt, maar Karel en Peter hebben een te mooie carrière opgebouwd om nu in een voorstelling te gaan staan waarin zij bang zijn hun publiek teleur te stellen. Daarnaast is een chemie tussen het thema en de hoofdrollen, zoals Liesbeth List als Piaf en Ruth Jacott als Billie Holiday, onontbeerlijk. Die is er nu niet en dan moet je het niet doen.’

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.