www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Harirah

Inci Lulu Pamuk en Elvan Akyildiz van het cabaretduo Hassans Angels zijn dit najaar te zien in het licht satirisch tv-programma Harirah, geschreven en gespeeld met Mohammed Azaay en Karim El Guennouni.

Allen zijn van Turkse en Marokkaanse afkomst. Dat heeft zijn weerslag op de onderwerpkeuze van de uitzendingen en de kijk op de Nederlandse samenleving die daaruit spreekt. Toch wil Harirah geen pamflet zijn. Dus geen glasharde stellingname in het migrantendebat, geen pleidooi voor de multiculturele samenleving, noch een afwijzing daarvan. Wel Turkse humor overgoten met een Marokkaans sausje.

Vanaf 23 november op Nederland 3, 22.00 uur.
foto: VPRO

Categorie: Op tv |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.