nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Raoul Heertje

Raoul Heertje is morgen te horen in het radioprogramma Theater van het Sentiment.

De uitzending staat dan in het teken van 28 september 1994. Die week opende aan het Max Euwe-plein in Amsterdam Toomler’s Comedy Café. Het moet een thuishaven worden van de Nederlandse stand-up comedians, een springplank voor nieuw talent en een ontmoetingsplaats voor publiek, collega’s en cafélopers. Initiatiefnemer is Raoul Heertje, die al vier jaar geleden begon met Comedytrain en nu een vaste plek wilde creëren voor stand-up comedy in Nederland. Het zou uitlopen op een zakelijk conflict.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.