www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Liedschrijverswedstrijd Amsterdams Kleinkunst Festival

Jaarlijks organiseert het Amsterdams Kleinkunst Festival een openbare liedschrijverswedstrijd. Zowel professionele als beginnende tekstschrijvers kunnen inzenden rond een bepaald thema. Het thema van deze editie is: Jongens bij de jongens en meisjes bij de meisjes.

Er mogen maximaal drie teksten per persoon ingezonden worden. Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt door een vakjury. Tot 10 januari 2010 kunnen teksten worden ingezonden. Voor meer informatie:
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.