www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dineren in het donker met Vincent Bijlo

Ook dit jaar doet de gemeente Utrecht mee aan de Nacht van de Nacht. Op zaterdag 24 oktober 2009 gaat de verlichting van de Domtoren, bruggen en kerken om 20.00 uur uit. Bewoners kunnen ondermeer dineren in een donkere domtoren met cabaretier Vincent Bijlo.

Bijlo is gastheer tijdens het diner en zal met zijn gedichten en anekdotes de beleving van het donker in bijzondere banen leiden. Hij is een van de ambassadeurs van de Nacht van de Nacht en vindt lichtvervuiling een belangrijk thema.

Voor meer info:
Nacht van de nacht

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.