nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Ter Bescherming van de Jeugd

Humor TV24 zendt aanstaande zondag een registratie uit van Ter Bescherming van de Jeugd. ‘Het Beste Van’ is het eerste avondvullende programma van dit Vlaamse cabaretduo dat in 2008 het Leids Cabaretfestival won.

Het duo bestaat uit de overrijpe twintigers Tim Goditiabois en Dries Heyneman. Ze zijn onafscheidelijke vrienden die continue aan elkaar plakken, waarbij Tim verbaal het sterkst is en Dries qua mimiek. Ze bundelen in ‘Het Beste Van’ hun krachten en gaan zo op zoek naar de ware liefde, die misschien wel in het publiek zit… Ter Bescherming van de Jeugd wordt op zondag 18 oktober om 22.00 uur op Humor TV24 uitgezonden.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.