www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe CD’s

Van de Gekken – Cabaret van nu (3CD)

Van De Gekken Cabaret Nu is een 3CD-digipack, met hoogtepunten uit het Nederlands cabaret van de laatste jaren en bevat zowel conferences als liedjes. Net als de eerdere delen is deze samengesteld door Kick van der Veer.

De CD’s bevatten opnames van Youp van ’t Hek, Lebbis, Herman Finkers, Sanne Wallis de Vries, Alex Roeka, Erik van Muiswinkel, Diederik van Vleuten, Lenette van Dongen, Herman van Veen en Ronald Goedemondt.

Het mooist zijn natuurlijk de primeurs en ook deze bloemlezing bevat niet eerder op CD verschenen opnames van Kees Torn, Freek de Jonge, Johan Hoogeboom met Bas Maree, Jeroen van Merwijk, Hans Dorrestijn, Katinka Polderman en Mike Boddé.
Daarnaast wordt Zwartekat.nl genoemd in het CD-boekje en alleen al daarom is deze bloemlezing natuurlijk de beste van het jaar.

Meer:
Nieuwe boeken, CD’s en DVD’s

Categorie: CD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.