www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Freek de Jonge in Compagnietheater

De gehele maand december speelt Freek de Jonge de voorstelling ‘Volendam’ in het Compagnietheater te Amsterdam.

Over de voorstelling: ‘Volendam lijkt zich te ontpoppen als centrum van de Nederlandse gebeurtenissen in het algemeen. Het ene na het andere nieuwsfeit vindt zijn oorsprong in het beroemde vissersdorp. Verdrijft de paling de komkommer, of zijn dit de binnenlandse zaken waar de hedendaagse nieuwsjunk het mee moet doen? Freek legt de ontwikkelingen feilloos bloot in zijn programma ‘Volendam’.’

De Jonge maakt voor de VPRO een serie tv-programma’s over de culturele ontwikkeling van de plaatsen waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht. Daartoe bezocht hij de plaatsen en sprak met (ex-)streekgenoten. Deze serie wordt uitgezonden in december en de uitzending van ‘Volendam’ op 1 januari dient als sluitstuk.

De kaartverkoop voor het Compagnietheater is inmiddels gestart. Kaarten a 25 euro kunnen worden gereserveerd via tel 020-5205320 of via:
www.compagnietheater.nl

Voor meer info:
www.freekdejonge.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.